måndag 9 september 2013

Info om ombyggnationer

Information till vårdnadshavare med elever på Sälens skola.

Vecka 37 påbörjas utbyggnationen av skolans matsal. I samband med detta kommer en del av skolgården att spärras av. Vi räknar med att avspärrningarna kommer att finnas kvar under hela läsåret. Det kommer att bli en del olägenheter för både oss på skolan och er som vårdnadshavare, men vi tror att det kommer att uppvägas av en stor fräsch matsal, ändamålsenligt kök och ny textilslöjdsal/musiksal.

Den parkeringsplats som idag finns bakom matsalen försvinner. Det innebär att bästa stället att parkera på för er som följer era barn in på skolan är Centrumhusets parkering. Ni går över till skolan på övergångsstället och sen via grinden vid pizzerian in på skolgården.

Det går att släppa av elever på stora parkeringen, framför skolan, men där måste ni vara uppmärksamma på att ni inte får parkera bilar på bussområdet eller på förhyrda parkeringsplatser. Alltså tänk på var ni ställer bilen om ni följer ert barn in till skolan eller hämtar barnet från skolan. Man kan också släppa av elever längst ner på Coop:s parkering, vid grindarna in till fotbollsplanen.

Ingången till skolan från övergångsstället vid Centrumhuset kommer också att spärras av. Däremot kommer grinden in till skolgården vid pizzerian att finnas kvar. De elever som kommer t.ex. från ”hyllan” går över på övergångsstället, följer trottoaren och går in via den grind som de använder då de går till och från idrotten.

Byggnationen av övergångsstället vid Sälenhallen ska preliminärt vara slutfört under vecka 39, enligt Trafikverket. Nu är tyvärr gångvägen avspärrad vid Centrumhuset p.g.a. byggnationerna som pågår där. Detta innebär att vi är tvungna att fortsätta att gå längs med trottoaren till hallen.

Har ni frågor som rör ombyggnationerna så är ni välkomna att höra av er.

Sälen 2 september 2013.
Inga-Maj Fjällborg
Rektor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar