fredag 23 november 2012

Veckobrev v.48


Hej!
Idag har det varit fadderverksamhet i klassen. I måndags skrev eleverna inbjudningskort till sina faddrar i år 4. För ett par veckor sedan hade vi klassråd och diskuterade fadderverksamhet. Eleverna fick önska vad de ville hitta på med deras faddrar. Ett förslag var att faddrarna skulle vara med eleverna i klassrummet så att de fick se vad de arbetade med i år 1. Eleverna har idag tillsammans med deras faddrar arbetat med bokstäverna J, Ä och H. Det blev jättelyckat! Eleverna tyckte det var jätteroligt! 

Nästa vecka ska vi få vara med år 4a på deras idrott. Eleverna kommer inte ha någon idrott på tisdag morgon, den blir på onsdag morgon istället. Ni kan skjutsa era barn till idrottshallen direkt onsdag morgon om ni vill. Jag går med de barn som kommer till skolan på morgonen. Vi går när bussarna kommit, 7.35. Idrotten börjar 7.45.





Nästa fredag åker vi till Tomteland! Det ska bli jätteroligt och eleverna är förväntansfulla =)
Jag och Inga-Maj kommer följa klassen under dagen. Alla elever kommer ha ett armband med mitt telefonnummer på om något skulle hända.
Eleverna får ta med sig 100 kr att handla för, om ni tycker att det är okej. Alla aktiviteter som vi planerar att vara med på har skolan betalat så eleverna måste inte ha pengar med sig. Om era barn köper något på Tomteland så ska det läggas i ryggsäcken och de får packa upp det när de kommer hem.
Packa en rejäl matsäck så att era barn håller sig mätta under hela dagen. Ryggsäckarna kommer under dagen ligga i en obevakad lokal, så om ni skickar med pengar är det bra om dom förvaras i t.ex jackfickan.
Tänk på att ha kläder efter väder eftersom vi kommer vara ute mycket under dagen.
Om ni vill att skolan ska ordna matsäck så måste ni meddela mig detta senast tisdag den 27/11 så ordnar jag det.

Trevlig helg!

Johanna

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar