fredag 7 september 2012

Veckobrev v.36

Hej!

Nästa vecka händer det mycket!

måndag har eleverna prov på kroppen. De ska veta vad våra olika kroppsdelar heter och vart de sitter. I torsdags fick de med sig ett papper som de kan läsa på inför provet.

På måndag kommer det finnas möjlighet för elever att gå på läxhjälp kl.12-12.45. Där kan eleverna få hjälp med bokstavsläxan och ta igen det arbete som man missat när man varit sjuk.

tisdag är det friluftsdag. Roligt att det är många föräldrar som vill följa med =) Vi samlas i skolan 7.45 som vanligt och går sedan direkt ut till bussen som åker 7.55 upp till Sälfjällstangen. Därifrån går vi till Stensjön och lagar vår egen lunch. (Eleverna kommer själva få bära den lunch som de ska laga) Skicka gärna med en extra smörgås och något att dricka. De föräldrar som ska följa med måste åka i egen bil upp på fjället då det ej finns plats i bussen för er och ni får ta med egen matsäck. Vi är tillbaka till skolan 13.50.
Mer info. om friluftsdagen i tidigare blogginlägg!

Vi övar inför friluftsdagen!
onsdag är det halvstudiedag. Eleverna slutar 11.55. Fritids är öppet som vanligt.

torsdagkväll är det föräldramöte kl.18.30. Vi samlas utanför klassrummen och fikar tillsammans innan mötet börjar.

Tisdag v.38 är det skolfotografering.

Onsdag den 26/9 är det studiedag och då är även fritids stängt. (v.39)

Igår delade jag ut läsläxan igen. Läs gärna lite varje dag! Om era barn läser längre än de sidor jag skrivit upp, skriv gärna sidnr, där han/hon slutade så jag vet vartifrån jag ska ge ut nästa läxa.

På matten har vi arbetat med 10-kompisarna. En miniläxa är att lära sig 10-kompisar ramsan till nästa vecka.

Ang. dansen som skulle ha börjat till veckan så har Inga-Maj mailat dansläraren och meddelat att vi är på friluftsdag på tisdag. Jag meddelar er föräldrar, här på bloggen, så fort jag vet något mer om hur det blir med dans på skoltid.

Bokstavspyssel: Larverna Harry, Theodor, Evelina

Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar