fredag 7 juni 2013

Veckobrev v.23


Hej!

Nu är det bara en vecka kvar i skolan innan sommarlov. Elevernas första skolår är snart slut och det har gått väldigt fort!

Nästa vecka går eleverna vanliga tider måndag-onsdag. På torsdag är det skolavslutning. På tisdag är det ingen idrott då vi har sommarkryss fram till lunch.

På torsdag äter eleverna lunch som vanligt i skolan. Om ni vill hjälpa ert barn med kläder, frisyrer etc. så är ni välkomna till skolan 11.30-11.50. Efter det går vi till Olnispagården där skolavslutningen beräknas start ca 12.30. Fika finns att köpa på Olnispa efter skolavslutningen.

Jag vill också påminna er om att ni inte får fotografera andra barn än era egna (och dem ni har tillåtelse av föräldrarna att fotografera). Vänligen respektera detta, även om en skolavslutning självklart är mysig att ha bilder ifrån.

Nästa vecka kommer vi sätta in de sista papprena i pärmarna och sedan binda ihop dom. Eleverna kommer även att få ta hem en del material så det är bra om ni skickar med en plastpåse som de kan lägga saker i.

Eftersom jag var ledig i onsdags så hann jag inte ordna läxor till era barn så sista veckan får bli utan läxor.

Trevlig helg!
Johanna  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar