fredag 24 maj 2013

Rektors tankar inför läsåret 2013/2014


Rektorns tankar inför läsåret 2013/14.

Så är det åter dags att informera er vårdnadshavare om hur vi planerar organisationen till hösten 2013. Jag vill betona att det fortfarande kan bli ändringar, men just nu ser det ut som följer:

Fritidshemmet: ny fritidspedagog från 3 juni är Anneli Lundin som kommer från Örebrotrakten. Anneli har senast jobbat på Birgittaskolan i Örebro, som tillhör Specialpedagogiska skolmyndigheten. Janne Öhman, Ammi Johansson och Mariann Täpp fortsätter som vanligt.

F-klassen: Heléne Österdahl och Lina Samuelsson är fortsatt ansvariga lärare för F-klassen. Dock kommer Lina att vara föräldraledig under höstterminen, vikarie för henne blir Ida Limberg, som tidigare vikarierat i F-klassen. F-klassen får ny hemvist i två moduler, som kopplas ihop med skolan.

År 1-2:
Ansvariga för år 1 blir Serap Grape och Jenny Löwenberg. Båda blir nyanställda på skolan. Serap är sedan ett år tillbaka bosatt i Sälen. Jenny kommer från Sundsvall. Både Serap och Jenny har lärarexamen och har erfarenhet från läraryrket. Johanna Limberg är fortsatt ansvarig för blivande år 2. Vi kommer att dela upp ämnena efter respektive lärares ämnesbehörighet, vilket innebär att eleverna kommer att ha samtliga tre lärare i undervisningen.

År 3-5:
År 3 kommer att ha Marit Lundevall och Emelie Rydén som klassansvariga.
År 3 flyttar upp i övre korridoren.
Ansvarig för år 4 är Marie Gommel-Karlsson.
År 5 fortsätter att ha Jessica Rytter som ansvarig.
Även i 3-5 fortsätter vi med ämneslärare efter behörighet.
Catta Hjort fortsätter att ha idrott i år 1-5 samt bild och musik.
Rebecka Barkskog fortsätter som resurspedagog. 

Vilken lärare som kommer att ha vilket ämne får ni närmare information om i höst.

Skolstart i höst sker måndag 19 augusti 2013, samling i respektive klassrum.

Med vänliga hälsningar
Inga-Maj Fjällborg
Rektor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar